Flytning

Når du skal flytte er der mange ting at forholde dig til. Både når det kommer til oprydning og sortering af  hvilke ting der skal flyttes med, for ved en flytning er det et oplagt sted at få kigget de gamle gemmer igennem og finde ud af hvad der skal med og hvad der ikke skal med.

 

Flytter du fra et stort hus til en mindre lejlighed, er det ikke nødvendigvis alle de møbler og andre ting du ikke har plads til som skal smides ud. Her er der heldigvis mulighed for at man kan leje et lagerhotel til opbevaring af de ting.

Flyttemetode


Der er flere måder man kan flytte på, og hvilken du skal vælge afhænger i høj grad af hvor meget du selv vil være med til, hvor mange ting du har, hvor langt du skal flytte mm.

 

Den nye måde

Flytning med en Flyttebox er den nye smarte måde at flytte på hvor du får lidt af det hele. Du får leveret en Flyttebox et par uger før flyttedagen, så du har god tid til at flytte dine ting ud af huset. På den måde slider du ikke så meget på kroppen som en flytning, hvor alt skal flyttes på en dag.

 

Det kan være at du skal have hjælp den sidste dag til at løfte de sidste store møbler ud i containeren, men man kan komme langt uden alt for hårdt arbejde når man taget lidt af gangen og fordeler flyttearbejdet over flere dage.

 

Flyttemænd

Flyttemænd er ofte den dyreste måde at flytte på. Specielt hvis der er tale om flytning over lange distancer, da flyttemændene også koster penge mens de sidder i flyttebilen, og hvis køreturen er lang og der skal flyttes mange ting, vil det ofte være nødvendigt for flyttemændene at tage en overnatning grundet køre/hviletidsbestemmelserne, hvilket gør det endnu dyrere at hyre flyttemænd.

 

Trailer

Gør det selv flytningen med trailer kan være både god og skidt. Over korte afstande gør det ikke så meget, men over længere afstande hvor du skal køre mange ture, vil både tiden og udgifterne til kørsel gøre det mindre attraktivt at flytte med traileren. Hvis du bruger en almindelig hobbytrailer, er du også afhængigt af godt vejr. Det skal ikke meget til før at flyttelæsset bliver vådt og meget beskidt på traileren. Med en lukket flyttetrailere er vejret dog ikke på samme måde en udfordring.

 

 


Mere om at flytte

Vil du gerne læse mere om at flytte, er der mange blogs ude på det store internet der beskæftiger sig med emnet flytning.

 

De fleste blogs hvor du kan læse om flytning har et enkelt eller ganske få indlæg, men der findes også blogs som går meget mere i dybden med flytningen. Eksempelvis kan du se sådan en blog her flytte.bloggersdelight.dk