Container som haveskur

En container kan bruge til mange spændende ting. Udover som skibscontainer til fragtløsninger med skib, tog og lastbil, kan en container også blive til et haveskur eller endda et hus.


Du kan se mange spændende muligheder for at benytte containere til at bygge huse med på youtube, start eventuelt her: https://www.youtube.com/results?search_query=containerhouse


Skal du bruge et skur i haven, og skal det gå hurtigt, kan du få leveret en container. Nu er du sådan set godt i gang, men det behøver ikke bare at være en container.


Med det rette værktøj og en god portion fantasi, kan du få indsat vinduer, og eventuelt en dør, hvis du ikke vil bruge den store åbning i enden af containeren.


Du kan male containeren, eller montere et rionet udvendigt, hvor du kan lade efeu eller andre klatreplanter vokse op, så containeren bliver skjult af planter.

 

Vedligeholdelse

Når det kommer til vedligeholdelse af et containerskur, er det ikke meget arbejde i det. Bruger du i forvejen professionelle algebehandlere til rensning af fliser eller tagrens, kan de i løbet af ganske kort tid give din container en algebehandling, og i løbet af kort tid vil den være skinnende ren.

 

Efter længere tid som haveskur, kan containeren få brug for en omgang maling.

 

Sørg for at containeren er ren inden malingen påføres. Det kan være ca. 14 dage efter algebehandlingen at containerens overflade males, så den igen fremstår pæn som ny.

 

Vil du vide mere om fliser og belægningssten kan du finde info hos begynderhaven.dk Se eksempelvis siderne her: